Kunderbjudande

Kunderbjudande

Vår verksamhet är koncentrerad till komponenttillverkning i tunga segmentet. Våra verksamhetsområden skapar tillsammans en helhet som gör att du kan använda oss som en one-stop-shop det vi inte klarar själva har vi duktiga underleverantörer till. Det innebär att vi på gör det enklare genom ett brett kunderbjudande, en stark organisation och ett totalansvar för hela affären med teknisk spetskompetens och beprövade produktionsprocesser

Skärande bearbetning i smådetaljer till mycket stora o tunga detaljer . Verksamheten präglas av flexibilitet och hög teknisk kompetens med tillgång till avancerad produktionsutrustning som säkerställer precision, kvalitet och effektivitet. Genom gediget verktygs- och materialkunnande erbjuder vi våra kunder en hög servicenivå och kundspecifika lösningar.
Svetsning

Vi utför svetsning med absolut precision och mycket hög kompetens. Arbetet sker i moderna och ändamålsenliga lokaler med den absolut senaste utrustningen för att uppfylla högt ställda krav vad gäller miljö och teknik. Tillsammans med våra kunder görs en teknisk genomgång för att hitta en optimal lösning. Fixturer tillverkade i egen verkstad ger korta ledtider.

CNC specialister

CONTACT DETAILS

Malmstens Verkstad AB
Kånnavägen 23 SE-341 31
Ljungby Sweden

Phone number: +4637222600
Email address: