Kunderbjudande

KUNDERBJUDANDE 

Vårt  företag är   koncentrerad  på  komponent   tillverkning  i standard sortimentet, men är specialister i det  tunga sortimentet. Våra  verksamhets områden  ger dig som kund en  one-stop-shop . Det  innebär  att vi  gör  det  enklare för dig som kund med  en leverantör till ett brett  sortiment, en  mycket stark organisation  och  ett totalansvar för  hela flödet  med  teknisk  spetskompetens .

Skärbearbetning i små detaljer till mycket stora och tunga detaljer. Verksamheten kännetecknas av flexibilitet och hög teknisk kompetens med tillgång till avancerad produktionsutrustning som säkerställer precision, kvalitet och effektivitet. Genom gedigen kunskap om verktyg och material erbjuder vi våra kunder en hög servicenivå och kundspecifika lösningar.
Svetsning

Vi utför svetsning med absolut precision och mycket hög kompetens. Arbetet äger rum i moderna och lämpliga lokaler med den allra senaste utrustningen för att uppfylla höga krav på miljö och teknik. Tillsammans med våra kunder görs en teknisk granskning för att hitta en optimal lösning. Fixturer tillverkade i vår egen verkstad ger korta ledtider.

CNC SPECIALISTER

KONTAKTA  OSS

Malmstens Verkstad AB
Kånnavägen 23 SE-341 31
Ljungby Sweden

Phone number: +4637222600